Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών του Ε.Α.Π ακαδημαϊκού έτους 2023-24

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube).

Στην κεντρική εκδήλωση στις 16:00 θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχηςκ.κ. Βαρθολομαίος, Επίτιμος Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκος Πιερρακάκης (υπό επιβεβαίωση), ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ Καθηγητής κ. Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής κ. Ιωάννης Συμπέθερος, ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Καραμάνης και ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Λεωνίδας Δουκάκης.

Στις 16:30 θα ακολουθήσει χαιρετισμός και παρουσίαση των Σχολών του ΕΑΠ από τους Κοσμήτορες κάθε Σχολής, σε ξεχωριστό για κάθε Σχολή σύνδεσμο μετάδοσης μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube).

Μετά το πέρας της κεντρικής εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η παρουσίαση κάθε Προγράμματος Σπουδών (Π.Σ.), η οποία θα πραγματοποιηθεί από την/τον Διευθύντρια/ντή του κάθε Π.Σ. μέσω αίθουσας Webex, ο σύνδεσμος της οποίας θα είναι διαθέσιμος στο Ημερολόγιο του κάθε Προγράμματος στον Ψηφιακό Χώρο Εκπαίδευσης και στην αντίστοιχη ημερομηνία.

Ο σύνδεσμος μετάδοσης της τελετής υποδοχής (Κεντρική Εκδήλωση), που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, είναι ΕΔΩ :https://www.eap.gr/2023/10/07/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b5%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%84%cf%8e/