Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Αυτές είναι οι 5 δουλειές με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Αθήνα – Τα στοιχεία του LinkedIn

Με βάση τα στοιχεία του 2024 LinkedIn Jobs on the Rise, καταγράφονται οι θέσεις εργασίας που αυξάνονται ραγδαία σε 12 από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης, όπως το Άμστερνταμ, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο.

Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση, ο «κατάλογος είναι απαραίτητο να διαβαστεί από όσους ενδιαφέρονται για τους ταχέως εξελισσόμενους τομείς της  τεχνητής νοημοσύνης και της βιωσιμότητας. Με αυτούς τους ρόλους να κερδίζουν έδαφος σε όλους τους δυναμικούς κλάδους, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να εξερευνήσετε μια νέα πορεία καριέρας, ίσως και σε μια νέα πόλη».

Ακολουθούν οι 5 ταχύτερα αναπτυσσόμενες θέσεις εργασίας στην Αθήνα

5. Σύμβουλος SAP

Τι κάνουν: Ο σύμβουλος SAP είναι ειδικός στα συστήματα, τις εφαρμογές και τα προϊόντα, ο οποίος βοηθά τις εταιρείες να εντοπίσουν το κατάλληλο λογισμικό για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Συνηθέστερες δεξιότητες: SAP ERP, SAP Implementation, SAP HANA.

4. Μηχανικός δεδομένων

Τι κάνουν: Ο μηχανικός δεδομένων συλλέγει και διαχειρίζεται ακατέργαστα δεδομένα και τα μετατρέπει σε πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από διάφορους αναλυτές σε έναν οργανισμό.

Συνηθέστερες δεξιότητες: Data Engineering, Extract, Transform, Load (ETL), Apache Spark.

3. Αναλυτής κυβερνοασφάλειας

Τι κάνουν: Ο αναλυτής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο είναι ένας επαγγελματίας πληροφορικής που είναι υπεύθυνος για την προστασία των συστημάτων υπολογιστών, των δικτύων και των δεδομένων από πιθανές απειλές και παραβιάσεις, εφαρμόζοντας μέτρα ασφαλείας, παρακολουθώντας για ευπάθειες και ανταποκρινόμενος σε περιστατικά.

Συνηθέστερες δεξιότητες: Διαχείριση πληροφοριών και συμβάντων ασφαλείας (SIEM), αντιμετώπιση περιστατικών, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

2. Ειδικός στην απόκτηση ταλέντων

Τι κάνουν: Οι ειδικοί στην απόκτηση ταλέντων αναπτύσσουν μακροπρόθεσμες στρατηγικές για την προσέλκυση, την εξεύρεση, τη συνέντευξη, την πρόσληψη και την ένταξη νέων ταλέντων σε έναν οργανισμό.

Συνηθέστερες δεξιότητες: Πρόσληψη, Employer Branding, IT Recruitment, Sourcing.

1. Επιστήμονας R&D

Τι κάνουν: Ο επιστήμονας έρευνας και ανάπτυξης είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και τη διεξαγωγή επιστημονικών μελετών και πειραμάτων για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών. |

Συνηθέστερες δεξιότητες: Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D), Υγρή Χρωματογραφία Υψηλής Απόδοσης (HPLC), Επικύρωση Αναλυτικών Μεθόδων.

 

Πηγή:https://www.fortunegreece.com