Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Ανακοίνωση θανάτου του Θεμιστοκλή Βαθειά, ιδρυτή του σχολείου ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

"Σήμερα Δευτέρα 30/10/2023 έφυγε από κοντά μας ο ιδρυτής των Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και αγαπημένος μας πατέρας Θεμιστοκλής Βαθειάς.

Γεννήθηκε το 1932 στην Κάτω Καλλιθέα Φθιώτιδας. Τελειώνοντας το Γυμνάσιο Σπερχειάδας εγγράφηκε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας, όπου και αποφοίτησε με άριστα. Μετά τα μέσα της δεκαετίας του 1950 μετακόμισε στην Αθήνα. Εργάστηκε σε Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της Γενικής και της Ειδικής Αγωγής, μέχρι που το 1963 αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να ιδρύσει το δικό του Σχολείο. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία του Σχολείου μας. Το 1969 παντρεύτηκε την Αγγελική Καλογεροπούλου, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά και η οποία στάθηκε αρωγός του όλα αυτά τα χρόνια, στο να εκπληρώσει τα όνειρά του. Μετά από 60 χρόνια, είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε το έργο τους.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον τόπο καταγωγής του, Κάτω Καλλιθέα Φθιώτιδας αύριο Τρίτη 11:00 π.μ.

Το Σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό αύριο Τρίτη 31/10/2023 για να συνοδεύσουμε όλοι (απόφοιτοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί και λοιπό προσωπικό) τον Δάσκαλό μας στην τελευταία του κατοικία.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πατέρα και Δάσκαλε!"