ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

.................... ΠΟΡΕΙΑ ......................


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

             ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ            

                            ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΑΠ                              

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΕΙ/ΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ


   www.oasep.gr   Εξειδικευμένο κέντρο ΠΟΡΕΙΑ   www.oeap.gr

Ρωτήστε μας για τα ευέλικτα υποστηρικτικά μας προγράμματα, που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες! τηλ 2110136761

Το ΠΜΣ Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΟΠΑ λαμβάνει πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό CFA

photo

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Μ.Sc. in "Finance and Banking for Executives") της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

εντάχθηκε πρόσφατα στο CFA Institute University Recognition Program. Μέσω της αναγνώρισης αυτής, ο διεθνής οργανισμός CFA®(Chartered Financial Analyst Institute) πιστοποιεί ότι το συγκεκριμένο ΠΜΣ προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του ινστιτούτου για την απόκτηση του διεθνώς καταξιωμένου επαγγελματικού τίτλου που απονέμει το CFA® Institute.

Ο επαγγελματικός τίτλος που απονέμει το CFA® Institute έχει αναγνωριστεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών και δίνει στους κατόχους του εξαίρεση από τις σχετικές εξετάσεις που γίνονται στη χώρα μας. Στον ιδιωτικό τομέα, η κατόχη του τίτλου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και αποτελεί σημαντικό εφόδιο για όλους όσους εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον επενδυτικό, τραπεζικό και γενικότερα στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα. Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος, εκτός από την ενδελεχή ακαδημαϊκή κατάρτιση στα θέματα που αναλύονται στο πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζονται επίσης και για την απόκτηση μίας επαγγελματικής πιστοποίησης υψηλού κύρους, αποκτώντας έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης CFA, κ. Δημήτριος Καρύδας, δήλωσε: «Εκ μέρους του CFA® Society Greece, θα ήθελα να συγχαρώ το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα το ΠΜΣ Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών για αυτή τη σημαντική διάκριση, η οποία αποτελεί αναγνώριση και επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου του προγράμματος σπουδών του. Το CFA® Society Greece θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες και πρωτοβουλίες τόσο του ακαδημαϊκού προσωπικού όσο και των φοιτητών του προγράμματος με όποιο τρόπο αυτό είναι εφικτό. Εύχομαι σύντομα να υποδεχτούμε αποφοίτους του μεταπτυχιακού προγράμματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών ως μέλη του CFA® Society Greece.»

Το CFA® Institute απαριθμεί περισσότερα από 135,000 μέλη παγκοσμίως σε 150 χώρες και από το 1962 απονέμει τον επαγγελματικό τίτλο CFA® σε στελέχη που δραστηριοποιούνται στον χώρο των επενδύσεων και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Στόχος του είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των επαγγελματιών του χώρου και να προάγει το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού, ευσυνειδησίας και ακεραιότητας.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την ένταξη του ΠΜΣ Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο CFA University Recognition Program επισκεφθείτε τον σύνδεσμο:

https://www.cfainstitute.org/community/university/Pages/recognition_program_for_universities.aspx

 

Πηγή: http://www.aueb.gr

 

 
Εκδόσεις
Banner

Εκδόσεις Σιγαρέτα - Εκδόσεις και Περιοδικό Οδός Πανός

Μελέτες, διακοσμήσεις

Αρχιτεκτονικές μελέτες

Εκδόσεις αδειών,αναπαλαιώσεις, ανακαινίσεις,διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, διακοσμήσεις,δώστε αξία στο ακίνητό σας

Τηλ: 210 8962996

κιν: 6944724597

Banner
Μουσείο Ακρόπολης
Banner
Fuehrungen durch das Neue Akropolismuseum
Guided Tour of the Acropolis Museum
Εκπαίδευση και κοινωνία
Περισσότερες μετακινήσεις υποψηφίων για τα ΑΕΙ θα καλύψει φέτος το υπουργείο

04 04 16 ejetaseis

Με τροπολογία του υπουργείου Παιδείας που κατατέθηκε σήμερα και ψηφίζεται την Πέμπτη λύνεται το θέμα της μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των μαθητών που δίνουν πανελλαδικές σε άλλο λύκειο από εκείνο στο οποίο φοιτούν.

Read more...
 
Πως Έλληνες φοιτητές μπορούν να γνωρίσουν την ακαδημαϊκή πραγματικότητα του εξωτερικού δωρεάν.

Ενας από τους άξονες των αλλαγών αφορά το λύκειο, το οποίο πρέπει να πάψει να είναι προθάλαμος για την είσοδο στα πανεπιστήμια, αλλά να λειτουργεί ως αυτοτελής βαθμίδα του εκπαιδευτικού συστήματος

Το Corallia και οι σύλλογοι Ελλήνων φοιτητών σε πέντε πανεπιστήμια της Αμερικής (Stanford, Berkeley, MIT, Georgia Tech, UC San Diego) οργανώνουν κάθε χρόνο το «Educational Trip».

Read more...
 
Ολο και περισσότερα σχολεία ζητούν δωρεάν γεύματα

Ολο και περισσότερα σχολεία ζητούν δωρεάν γεύματα

Αιτήσεις που αντιστοιχούν σε 260.000 μαθητές έχουν υποβληθεί στο Πρόγραμμα Διατροφή του Ινστιτούτου Prolepsis και του «Βήματος»

Read more...
 
Εκδηλώσεις – Εκθέσεις – Φεστιβάλ
Γιάννης Χαρούλης: Οι πρώτες συναυλίες για το καλοκαίρι 2016

Γιάννης Χαρούλης: Οι πρώτες συναυλίες για το καλοκαίρι 2016

Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.

Read more...
 
Ο Διονύσης Σαββόπουλος live στο Φουγάρο

alt

ο Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου στις 10μμ, το Φουγάρο υποδέχεται στους υπαίθριους χώρους του για δύο βραδιές το Διονύση Σαββόπουλο

Read more...
 
Sani Festival 2016: Μία γεύση από το φετινό φεστιβάλ

Sani Festival 2016: Μία γεύση από το φετινό φεστιβάλ

SANI FESTIVAL 2016 :: Highlights

Read more...
 
Εκδηλώσεις στα Πανεπιστήμια
Διημερίδα με θέμα "Η Μουσική στην Εκπαιδευτική Διαδικασία"

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο by sponsor" target="a652c_1462551571_wwwuoagr_267324" style="color: #0b77b6; left: auto; top: auto;">ΠΛΑΊΣΙΟ του εορτασμού των 25 ετών από την ίδρυσή του, διοργανώνει διημερίδα με θέμα «η Μουσική στην Εκπαιδευτική Διαδικασία», σε συνεργασία με τη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής.

Read more...
 
ΤΜΣ: Pianodrum με τους Christof Moser και Alex Dostal [11/5/16]

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου πραγματοποιεί Συναυλία Μουσικής Δωματίου

Read more...
 
Ομαδικό εργαστήριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Κοινωνικές επιχειρήσεις! Μάθε, δράσε, επιχείρησέ το!

Read more...